FLORES VALDECILLA le ofrece los artículos florales que mejor se adaptan a sus necesidades. Pida presupuesto sin compromiso

Iger gaf in 2006 een bevel aan alle bedrijfsdivisies dat

Posted July 3rd, 2013 by Admin

Het kan de toekomst zijn voor het bedrijf

2018 moncler Dit is een langere versie van mijn artikel dat vrijdag op de voorpagina van de Los Angeles Times stond. Als u een fotogalerij met meer afbeeldingen uit het Disney-archief wilt zien, klikt u op een foto. 2018 moncler

moncler jassen heren Nadat Walt Disney stierf in 1966, verzegelde zijn rouwende personeel zijn kantoorsuite in Burbank, en zelfs toen het werk op Jungle Book voortging, was er angst dat het bedrijfsverleden misschien veel rooskleuriger is dan zijn toekomst. moncler jassen heren

Vier jaar later werden die zorgen nog meer verdiept toen sleutelfiguurkrachten met pensioen gingen, waaronder Walt-oudere broer Roy O. Disney. Daarom gaf het bedrijf in 1970 de sleutel over aan Walt nog steeds gesloten kantoor aan een voormalige UCLA-onderzoeksbibliothecaris genaamd Dave Smith, die de kamer was binnengegaan om de geschiedenis ervan te leren.

Heb moncler jassen gekocht verwacht dit om mijn levenswerk te worden, maar het deed, Smith, 69, zei op een recente middag als hij een rondleiding gaf door de Disney Archives, een enorme verzameling verspreid over verschillende inhouse bibliotheken en hoge veiligheid warehouses vol met Disney-rekwisieten, kostuums, speelgoed, kunst, animatie, vintage themaparkuitrusting en bedrijfspublicaties.

moncler jassen heren sale Het begon allemaal met de items die Smith al die jaren geleden in Walt-bureau vond. moncler jassen heren sale

moncler heren Het was een eng ding om op zijn stoel te gaan zitten en de paperclips in de la te tellen, herinnerde Smith zich met een nerveuze lach. Op de boekenplanken ontdekte hij boeken en brieven aan Walt van Upton Sinclair, Winston Churchill en C. S. Lewis, die een van zijn dichtbundels schreef met de woorden: de ene visionair naar de andere. Vrijdag, 40 jaar en een dag nadat hij was aangenomen, kondigde Smith zijn imminente afscheid van een bedrijf aan dat, zoals hij het uitdrukte, vaker terugkeert naar zijn verleden dan welk bedrijf ter wereld dan ook. een afdeling geschiedenis van een man is een team van 12 geworden dat bezig is met het doorlopen van honderden dozen met artefacten die nooit volledig zijn gecatalogiseerd. Jarenlang was er gewoon geen tijd voor Smith om meer te doen dan te grijpen, te redden en op te slaan. Nu, met grote ogen en soms harten, maken de jongere conserveringsdeskundigen bijna dagelijks ontdekkingen van vergeten schatten. moncler heren

moncler jas sale Op een recente middag in een van de archiefgeheime magazijnen van Glendale, hield Disney archiefmanager Becky Cline ??n recente vondst een cache van storyboards en concept art voor de 1964 klassieke Poppins. is niet meer gezien of aangeraakt sinds de film uitkwam en is nooit gereproduceerd, zei Cline, die de Smith-titel als offici?le archivaris zal overnemen na zijn vertrek in oktober. is gewoon geweldig spul. En we zullen het aan de wereld laten zien. textuur van de baan is anders deze dagen, maar de geest van de missie blijft hetzelfde, zei Cline. moncler jas sale

moncler jassen Ik praat met Dave over het, het is hetzelfde, zei Cline. zoekend op verschillende plaatsen, maar het werk is hetzelfde. Vind het, catalogiseer het, sla het op. We vinden nog steeds prachtig uniek materiaal. We hebben net gesneden platen van White die in 1940 op de muziekafdeling vreemd waren geklasseerd en tot nu toe kwam niemand ze tegen. Ik kan je vertellen hoe het voelt als zoiets verschijnt. Disney President en Chief Executive Robert Iger kreeg zijn eerste tournee door het magazijn die lijkt op de opgestapelde hoge repository die werd getoond aan het einde van de Lost Ark. Hij wist dat de artefacten meer dan stof konden verzamelen. moncler jassen

moncler uitverkoop Iger zei deze week dat een volledig toegewijd Disney-museum een ??mogelijkheid is en toen hem werd gevraagd of het grotendeels onontwikkelde industriepark in Glendale misschien een optie was, zei hij ja. Dat pakket bevat de oude goedkope moncler jassen Grand Central Airport, een art deco-overblijfsel uit de jaren 1920 dat volgens sommige Disney-bronnen een kandidaat zou kunnen zijn, maar Iger sprak niet specifiek over dat gebouw. Op zijn minst, aldus Iger, zullen de erfstukken van het bedrijf worden tentoongesteld op de D23 Expo die gepland staat voor volgend jaar in Anaheim of in een expositie van een toeristisch museum. moncler uitverkoop

zeker ge?ntrigeerd door dat idee, maar we onderzoeken verschillende manieren om het te doen, zei Iger. zou dat kunnen zijn in samenwerking met een bestaand museum, manieren bedenken om deze geweldige werken tentoon te stellen in musea over het hele land of de wereld. Het zou ook kunnen dat we onze eigen uiteraard daar aanzienlijke investering in cre?ren. Aangezien we elke aanzienlijke investering overwegen, bekijken we wat voor rendement we op die investering kunnen krijgen. In de tussentijd weten we dat een terugkeer hieruit de grote goodwill zou zijn die we zien als we deze collectie toegankelijk maken. We moeten ook praktisch zijn vanuit het oogpunt van dollars en centen. In de beginjaren werd het werk van Smith nauwelijks vereerd in elke hoek van het bedrijf.

De onderzoeksbibliothecaris kreeg de baan door de juiste man in de juiste tijd in de juiste plaats te zijn. Bij UCLA had hij gezwoegd aan een Disney-bibliografie en op een dag op de campus vertelde een van zijn bazen aan een Disney-manager moncleroutlet.nl dat het bedrijf zijn eigen interne archief moest maken om zijn verleden te behouden. Smith was enthousiast en bood zijn diensten aan, maar niemand in Burbank was er zeker van wat de functiebeschrijving kon of zou moeten zijn.

Smith nam twee maanden afscheid van de Westwood-stacks om door archiefkasten te porren, stoffige opslagruimtes te ontsluiten en Disney-oldtimers te interviewen over lang vervlogen collega’s en half vergeten projecten. Sommige stafleden waren verbaasd of geamuseerd door de ernstige jongeman die datums en namen opschreef. In die tijd leek het idee dat jeugdentertainment de permanente registratie-behandeling verdiende, Moncler Outlet nou, goofy.

Smith schreef een voorstel voor een intern archief en trad in 1970 officieel toe tot de payroll van Disney. De klus was een mix moncleroutlet van ontdekkingen en hoopvolle verwachtingen in de beginjaren. Sommige medewerkers waren terughoudend om caches over te dragen die zo veel deel uitmaakten van hun geschiedenis en in veel gevallen verbonden waren met hun huidige werk. Anderen keken met een glimlach naar de parade van vertrekkende dozen.

moncler jassen dames sale waren gewoon blij, zei Smith, pakte de kantoorruimte. werk was veel meer dan een papieren achtervolging. Binnen een paar www.moncleroutlet.nl jaar na de oprichting in 1923, verleende Disney licenties voor zijn personages aan bedrijven van alle groottes en soorten voor speelgoed, snuisterijen, kleding en bric monlcer donsjacks voor de hand. De zakelijke houding van Disney tegenover deze productberg was gebrek aan interesse of vage minachting. Maar de nieuwe archivaris zag de Mickey Mouse polshorloges en beeldjes als ware artefacten, stukjes geschiedenis. moncler jassen dames sale

was een periode voordat er veel Disney-verzamelaars waren, dus het was gemakkelijker om dingen te vinden en ze hadden bijna net zo veel kosten als ze nu zouden doen, zei Smith, zittend in een Burbank-kantoor vol met zeldzame Disney-memorabilia.

moncler jas outlet bekijk dit eens. Ik kreeg dit tijdens de Rose Bowl-ruil voor $ 18 in de jaren ’70, zei Smith, terwijl hij reikte naar een klein Donald Duck-speelgoed uit de jaren 1930 in een klein, vervaagd kartonnen doosje. in de originele doos, die nogal ongebruikelijk is. Het bewaard in perfecte staat en nu ongeveer $ 2.500 waard. Roy O. Disney woest loyale secretaresse vocht zijn pogingen om toegang te krijgen tot de papieren en effecten van haar baas. Eindelijk heerste de archivaris. moncler jas outlet

moncler jas dames sale Onder Roy was een kaartje dat hij in zijn bovenste la had bewaard. gemerkt 000001, zei Smith, met het eerste Disneyland-ticket ooit verkocht. kocht het eerste kaartje toen de parkmoncler-verkoop 55 jaar geleden werd geopend. Hij betaalde er $ 1 voor en daarna hield hij het al die jaren binnen handbereik. de creatieve teams aan het werk in het bedrijf van vandaag, het archief is een hulpbron van de hoogste orde. moncler jas dames sale

moncler dames het duurde een paar jaar voordat het bedrijf zich realiseerde dat het een archief had en wat dat betekende, zei Smith. duurde een paar jaar om te begrijpen hoe het archief hen kon helpen. Onze primaire reden om te zijn is om de verschillende afdelingen 10.000 werknemers te helpen toen ik begon; nu zijn 140.000. Het is een heel ander bedrijf en het maakt het onze taak om veel verschillende materialen te verzamelen. Wanneer mensen moncler outlet in 30 jaar komen en willen weten hoe dit moment in de tijd was, zullen ze in staat zijn om naar ons te komen en erachter te komen. We hebben geen online lijsten met artiesten die de achtergronden voor onze cartoons hebben geschilderd. We hebben lijsten met regisseurs, we hebben lijsten met animators, we hebben in de meeste gevallen lijsten met stemmen, maar de achtergronden, die een prachtig kunstenaarschap hadden, in veel gevallen weten we niet wie het werk heeft gedaan. Dat stoort me. dagen groeit het archief sneller dan ooit. Iger gaf in 2006 een bevel aan alle bedrijfsdivisies dat, als het archief iets wil, het een erkenning is van de groeiende waarde van film rekwisieten en Disney-artefacten in het eBay-tijdperk. Door de jaren heen liepen er te veel schatten de deur uit of raakten in de vuilnisbak. moncler dames

moncler jas dames Het team is nu bekend in het bedrijf als het van het Lost Archive. moncler jas dames

moncler nederland probeer zachtaardig te zijn, maar we nemen dingen om beschermd te worden. En we gaan ze nemen, zei Becky Cline, de archiefbeheerder. moncler nederland

Dus, ondanks turbulentie, keerde het team onlangs terug van Anaheim met drie gewaardeerde trofee?n uit Disneyland: Melvin, Max en Buff, de drie opgezette dierenhoofden die al tientallen jaren bezoekers luisterden naar de nu ontmantelde attractie Country Bear Jamboree.

moncler jas heren Clark zei dat Iger de archieven een budget heeft gegeven dat het team voor de eerste keer in staat stelt om belangrijke Disney-artefacten van particuliere verzamelaars te verwerven. De tapijtzak die Julie Andrews in Poppins draagt, is misschien al snel terug in het bezit van het bedrijf, hoewel Clark details won. moncler jas heren

moncler jassen outlet vond het, hij zei enigszins cryptisch. ik ben ermee bezig. werk wordt gedefinieerd door urenlang nauwgezet onderzoek en methodische catalogisering. Maar er zijn flitsen van avontuurlijke outlet op onverwachte plaatsen. Vorig jaar waren Clark en Cline in Orlando, Florida, om Walt Disney Worldleaders te ontmoeten om het archiefbeleid en de plannen uit te leggen. Ze kregen te horen dat de zolderafdeling van de Haunted Mansion-rit de volgende dag zou worden opengemaakt voor een grote renovatie. De bezoekers in Californi? kregen te horen dat ze welkom waren om de vintage-bezittingen te redden als ze er klaar voor waren om het allemaal alleen te doen. moncler jassen outlet

moncler jas heren sale In geleende werkkleding en veiligheidshelmen gingen de twee archivarissen aan het werk met oefeningen om de items te vinden die het hele spookachtige tableau vormden. was vastgelopen, zei Clark, anders zou het jaren geleden zijn weggelopen. was afmattend werk; de rit en de airconditioning waren uitgeschakeld en er waren tientallen jaren spinnenwebben in elke hoek. ‘Als je de Haunted Mansion bent,’ merkte Cline op, ‘dan denk je niet eens aan afstoffen.’ In zinderende hitte, de twee gekneveld en wheezed door hun gezichtsmaskers. Het werk was het waard. De twee pakten The Bride in en genoeg attributen uit de ritsequentie zodat op een dag de hele sc?ne opnieuw kon worden gemaakt. Op een recente middag zaten Cline en Clark in het kantoor van Smith op het hoofdkantoor van Disney Burbank, en praatten ze over hun geplande reis naar Hawa? om rekwisieten te verzamelen van de zojuist voltooide ABC televisieserie Smith, terwijl hij luisterde. moncler jas heren sale

Tijdens de vergadering stond Smith op een gegeven moment op en bereikte een hoek voor iets dat hij wilde delen. Het was veel kleiner dan een commercieel passagiersvliegtuig en, echt, veel indrukwekkender. Onmiddellijk ge?nteresseerd en stil, leunde iedereen naar voren om de vergelingpagina’s van een boekje te inspecteren.

vertelde me de hele tijd dat Walt niet zo ge?nteresseerd was in zijn eigen geschiedenis en toen hij klaar was met een film legde hij die weg en keek er nooit meer naar. Maar toen ik zijn kantoor had ge?nventariseerd, vond ik dit, zei Smith.

Comments are closed.